STIRI DE LA SKODA
04.06.2019

Faceți cunoștință cu ŠKODA MOUNTIAQ, noul concept al studenților.

Te invităm să  privim îndeaproape ŠKODA MOUNTIAQ, o mașină creată de studenți. Noul concept pick-up atrage atenția prin aspectul robust și prin natura aventuroasă.
MOUNTIAQ

Având o lungime de aproape 5 metri, noul concept impresioneză  prin vopseaua portocalie și elemente de design vizuale, cum ar fi o bară de lumină pe acoperiș. Culoarea Sunset, a fost proiectată de producătorii auto, studenții de la Școala de Inginerie ŠKODA AUTO.
Urcarea în noul pick-up  este foarte ușoară , datorită unui prag de armare cu un gard metalic strălucitor. Înălțimea la sol a lui MOUNTIAQ este de 29 cm, cu 10 cm mai mare decât cea a SUV-ului ŠKODA KODIAQ, care a servit drept inspirație pentru studenți.

Interiorul impresionează cu numeroase detalii. Schimbătorul de viteze portocaliu se evidențiază, în timp ce compartimentele de depozitare dețin elemente importante pentru orice călătorie în sălbăticie. Poți lua o pătură din compartimentul pentru uși, să o așezi pe iarbă și să te bucuri de un picnic.

Dacă  vrei să înnoptezi în afara orașului, lanterna și sacul de dormit îți vor fi de mare ajutor. Le găsești în spatele scaunelor, chiar lângă sistemul audio.
Celelalte unelte de exterior pot fi transportate cu ușurință în portbagajul din spate.

Sigla ŠKODA strălucește ușor pe tavanul negru ca o constelație pe cerul întunecat. De altfel, acest efect include 233 de diode.