STIRI DE LA SKODA
19.05.2020

Scooterul ŠKODA oferă mobilitate durabilă până la ultimul kilometru!

›Scooter practic și ecologic pentru mobilitatea în orașe ›Mecanism de pliere brevetat - o caracteristică Simply Clever ›Ușor de depozitat sub podeaua ŠKODA KAMIQ și SCALA
scooter SKODA

Mladá Boleslav, 19 mai 2020 - Micromobilitatea devine din ce în ce mai importantă, în special în zonele urbane. Cu Scooterul ŠKODA, producătorul ceh de mașini oferă un mijloc de transport inteligent și ecologic, conceput special pentru orașe: Vehiculul modern, dinamic și ușor de utilizat promovează conștientizarea mărcii ŠKODA în rândul unui grup țintă tânăr activ, orientat spre protejarea mediului. Datorită mecanismului său de pliere patentat, scuterul practic poate fi transportat cu ușurință fără a sacrifica spațiul pentru bagaje în modelele ŠKODA KAMIQ și SCALA, de exemplu. Acest lucru face ca scuterul ŠKODA să fie ideal pentru distanța scurtă de la mașină la destinație și înapoi.

Pentru confort, noul scuter ŠKODA poate fi pliat în câțiva pași simpli. Pliat, măsoară doar 49 × 42 × 11 centimetri și se încadrează în roata de rezervă, sub podeaua portbagajului compact al modelelor ŠKODA SCALA și ŠKODA KAMIQ, dacă sunt echipate cu un kit de defecțiune. Acest lucru asigură că întregul volum al portbagajului rămâne liber pentru transportul bagajelor și cumpărăturilor.

Mânerele de cauciuc oferă un suport excelent pe ghidonul în drumul spre servici, cumpărături sau o simplă plimbare. Fabricat din oțel și aluminiu, scuterul ŠKODA cântărește mai puțin de cinci kilograme, dar poate transporta până la 100 de kilograme.

Fiind o soluție de mobilitate cu  semnătura brandului, sub aceeași culoare verde precum și mecanismul de pliere ușor de utilizat, ŠKODA Scooter întruchipează etosul mărcii ca fiind compania Simply Clever pentru cele mai bune soluții de mobilitate. 

Scooter-ul poate fi comandat online de pe magazinul online ŠKODA Cehia la prețul de 2968 Coroane Cehe (aprox 108 Euro).  - ACCESEAZĂ MAGAZINUL ONLINE ŠKODA CEHIA