STIRI DE LA SKODA
20.11.2019

ŠKODA We Love Cycling inspiră cicliștii să-și urmeze visul!

›Cele trei protagoniste ale campaniei #bikefluencer prezintă modul în care ciclismul le-a schimbat viața în bine›Seria de articole îți oferă idei despre cum să-ți încurajezi prietenii și familia să meargă cu bicicleta.
Claudia

Mladá Boleslav, 20 noiembrie 2019 - Descoperind o nouă pasiune și inspirând alți oameni să o ia în considerare - asta înseamnă #bikefluencer. În spatele cuvintelor „Bicicletă" și „Influencer” sunt trei femei care își descriu pasiunea pentru ciclism în mai multe articole online. Contribuțiile lor pot fi găsite pe site-ul web ŠKODA welovecycling.com, precum și pe paginile YouTube, Instagram și Facebook ale producătorului auto din Cehia.

Cele trei vedete #bikefluencer ale noii campanii „We Love Cycling” provin din medii foarte diferite. Cu toate acestea, singurul lucru pe care femeile îl au în comun este că și-au descoperit pasiunea pentru mersul cu bicicleta urmând sugestiile altor persoane. Acum vor să-și transmită experiența și altora pentru a inspira mai multe persoane să descopere ciclismul.

Focusul campaniei #bikefluencer este un portret video al celor trei femeiTamara, Alex și Clàudia, fiecare marcat de un videoclip individual  despre cele trei protagoniste. Filmările au fost filmate în țările de origine ale celor trei femei, în Polonia, Cehia și Spania. Cele trei bicicliste descriu motivațiile și dezavantajele lor, pasiunea lor pentru ciclism și poveștile lor de viață. Vor să-i inspire și să-i motiveze pe ceilalți să-și asume ciclismul și să găsească libertate și împlinire prin intermediul acestuia.

Implicarea mărcii ŠKODA pentru a promova ciclismul la nivel mondial

Pe We Love Cycling, comunitatea ciclistă și oricine ar dori să se alăture acesteia pot afla despre beneficiile pentru sănătate ale ciclismului și ale programelor de antrenament eficiente, precum și numeroase articole. Există, de asemenea, sugestii cu privire la modul de a inspira prietenii și familia pentru a începe ciclismul.

Implicarea mărcii ŠKODA cu ciclismul și cursele de biciclete poate fi urmărită încă de la începuturile companiei: În 1895, Václav Laurin și Václav Klement au fondat o fabrică de biciclete în orașul boem Mladá Boleslav. Zece ani mai târziu, Voiturette A a devenit primul automobil al tinerei companii care a lansat clădirile fabricii. În 1925, Laurin & Klement au fuzionat cu ŠKODA. Astăzi, ciclismul este o piatră de temelie a strategiei de sponsorizare a producătorului auto din Cehia. ŠKODA sprijină Turul Franței ca partener oficial și partener de vehicul, iar producătorul sponsorizează tricoul verde pentru liderul finalizării punctelor. În plus față de cursa spaniolă „La Vuelta” și alte accesorii pentru ciclism internațional, ŠKODA sprijină, de asemenea, numeroase evenimente sportive populare naționale și internaționale. Accesoriile pentru biciclete au fost mult timp o parte integrantă a gamei extinse de produse ale mărcii.